Gordon neemt hond Toto mee naar Dubai

Gordon en hond
Door: DitjesDatjes
21-09-2021

Gordon neemt zijn hond Toto gewoon mee naar Dubai. Hij is woedend op roddelaars die suggereren dat hij zijn hond zou achterlaten in ons land. Hij moet alleen de officiële procedure volgen. De zanger is kwaad over roddelpraatjes.

,,Mijn hond gaat gewoon mee naar Dubai op 17 oktober, ik ben nu in UAE om mijn visum te regelen. Het is werkelijk waar zo schadelijk en schandelijk wat zogenaamde roddelsites weer aanrichten met hun leugens. Ga wat nuttigs doen voor de maatschappij en besteed je tijd aan iets wat mensen beter maakt ipv verziekt!”

“Voor de zoveelste keer moet ik mezelf weer verdedigen tegen onzinverhalen en lasterlijke en smadelijke leugens die worden verspreid door mediacourant”, schrijft Gordon dinsdag op Instagram.

Volgens Gordon verschijnen er “gemiddeld drie artikelen per week” die hem “als persoon en als tv maker onderuithalen”, schrijft hij. “Duidelijk is de boodschap niet goed overgekomen en riskeren ze alsnog een gang naar de rechter. Als dan ook nog ‘ serieuze’ sites als Linda.nl schadelijke suggestieve onjuiste berichtgeving gaat overnemen is mijn grens bereikt. Ik moet nu weer een statement maken over mijn hond, kotsenmisselijk word ik er van.”

Meer DenD