Gordon noodgedwongen weer terug op social media

Gordon denk aan zijn centen en is terug op Instagram
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon heeft voor het eerst in lange tijd weer van zich laten horen op social media. Hij heeft besloten weer terug te keren op Instagram. ,,Puur om mijn fans op de hoogte te houden.”

Het was bijna een jaar muisstil op de Instagram van Gordon. Toch heeft hij besloten zijn account weer te activeren. ,,Of ik het gemist heb? Jazeker… Of het mij rust heeft gebracht? Nog veel meer ja!”, schrijft hij in zijn eerste bericht. ,,Jammer dat ik mijn privéleven, zoals ik dat deed in mijn enthousiasme, niet meer kan delen zoals iedereen dat doet. Maar ik heb ook een carrière die ik graag wil onderhouden.”

Noodgedwongen

Gordon is alleen terug om zijn fans op de hoogte te houden van wat er allemaal rond hem speelt. ,,Of ik bang ben voor de commentaren en of ik mij bang en onveilig heb gevoeld? Ja… Maar kwaad mag nooit overwinnen. En ik ben inmiddels weer sterk genoeg om te durven posten.”

Zangcarrière

Dit keer zal Gordon geen berichten over zijn liefdesleven, maar alleen berichten over zijn werk plaatsen. Hij wil onder meer zijn zangcarrière nieuw leven in blazen. ,,Afgelopen jaar ben ik in het diepste geheim bezig geweest met de opnames van een nieuw album”, aldus Gordon. ,,Dus nu na acht jaar kom ik terug met een volwaardig album met als titel ‘Album van mijn Leven’. Die titel is pas ontstaan toen ik bezig was om de liedjes te verzamelen. Elk nummer die ik mooi vond zou zo een passage kunnen zijn uit mijn eigen leven.”

Weinig vertrouwen

De terugkeer van Gordon op Instagram werd gisteren uitvoerig besproken aan de desk van Shownieuws. Evert Santegoeds kwam met een bijzondere tip voor Gordon. ,,Wat ik hem zou aanraden: er komt een prachtige musical aan, Moulin Rouge van Stage Entertainment, en daar zit een hoofdrol in die hem op het lijf geschreven is”, zei Santegoeds in Shownieuws.

En de zangcarrière van Gordon? Daar heeft Santegoeds weinig vertrouwen in. ,,Er worden geen albums verkocht, het wordt gestreamd. Je hoort het ook niet op de radio, Nederlandse muziek.”

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck