Gordon onder vuur na sneer naar Ewout Genemans

Gordon zwaar onder vuur
Door: Charlotte Wijnen
06-12-2021

Gordon ligt opnieuw flink onder vuur. Hij heeft een pittige sneer uitgedeeld naar Ewout Genemans, iets wat niet gewaardeerd wordt door volgers. ,,Wat een zure reactie!”

‘Geen budget voor styling?’

Ewout heeft een foto met interventionist Maarten Dammers op Instagram geplaatst. De twee zijn al een aantal maanden op pad voor het nieuwe seizoen van ‘Verslaafd’. Aan de vele positieve reacties onder het bericht is te zien dat volgers enorm enthousiast zijn.

Daarom springt één reactie eruit. ,,Geen budget voor styling?”, sneert Gordon onder het bericht.

Volgers weten niet wat ze lezen en reageren massaal onder zijn reactie. ,,Wat een zure reactie!”, vindt een volger. Een ander begrijpt niet waarom Gordon het nodig vindt om zo te reageren. ,,Moet je nou echt altijd andere mensen omlaag brengen om jezelf beter te voelen?”

‘Ze kunnen beter iets aan jouw hoofd doen’

Gordon, die normaalgesproken vaak een reactie achteraf weer verwijderd, heeft het nu laten staan. Inmiddels hebben meer dan tachtig mensen op hem gereageerd. Een aantal volgers vindt dat ‘een grapje wel moet kunnen’, maar de meesten zijn niet gediend van de sneer en vallen Gordon zelfs persoonlijk aan. ,,Ze kunnen beter iets aan jouw hoofd doen”, zegt een boze volger.

Meer DenD