Gordon over zijn relatiebreuk: ‘Emotioneel en mentaal gebroken’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Na de veelbesproken breuk met zijn inmiddels ex-verloofde Gavin Rozario, is Gordon nu onderweg naar Nederland, dat laat hij weten via Instagram. Hij geeft een update over de situatie.

Sinds Valentijnsdag schreeuwde Gordon zijn liefdesgeluk met de 24 jaar jongere Gavin Rozaria van de daken. De twee waren zelfs verloofd, dat werd destijds breed uitgemeten in de media. Maar na een trip naar Australië gaat het helemaal mis. Er gingen al geruchten dat de twee waarschijnlijk uit elkaar waren, omdat ze elkaar hadden ontvolgd op Instagram én alle foto’s samen van hun pagina’s hadden verwijderd. Kort daarna plaatste Gordon de tekst ‘Alleen maar tranen’ op zijn Instagram. Met die tekst bevestigde de tv persoonlijkheid inderdaad zijn relatiebreuk. Het was het zoveelste pijnlijke liefdesverhaal in het leven van Gordon.

Zorgen dat ik dat licht weer ga zien

Nu geeft hij op Instagram een update over de situatie: “Na alle euforie vande afgelopen maanden ook maar laten zien hoe emotioneel en mentaal gebroken er uitziet. Onderweg naar mn familie en vrienden voor hun support en zorgen dat ik dat licht weer ga zien. Geen enkel contact meer hebben na 4 maanden dag in dag uit is alsof er iemand overlijdt. Waarom mensen zoiets doen is mij een raadsel.waarschijnlijk uit schaamte of zelfbescberming of juist bescherming van de ander. Wil ik het nog weten? Feit is dat ik verder moet. Ik ga geen tv optredens doen om mijn prive leven te gaan uitleggen als het zelf allemaal zo onduidelijk nog is voor me. Ik ben voorlopig even in NL om op kracbten te komen ik boop dat iedereen mij die rust gunt om weer op verhaal te komen. Liefde overwint alle vooral die voor jezelf X carpe Diem”, luidt de tekst.

Wat er precies tussen de twee is voorgevallen, maakt Gordon niet duidelijk. 

Tags

GAVIN ROZARIOGORDONINSTAGRAMNEDERLANDRELATIEBREUK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck