Gordon sluit horecazaak noodgedwongen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Gordon laat op Instagram weten dat hij zijn restaurant Blushing in Blaricum noodgedwongen moet sluiten. Per 1 oktober sluiten de deuren van de horecazaak. Volgens Gordon heeft het niks met een faillissement te maken, maar met personeelstekort.

Gordon heeft meerdere Blushing fillialen. Eerder sloot hij de vestiging in Rotterdam al, maar nu is er ook een einde gekomen aan de horecazaak in Blaricum. Zelf schrijft hij er het volgende over op Instagram:

“Met pijn in mijn hart moet ik helaas mededelen dat ik genoodzaakt ben mijn vestiging in Blaricum van Blushing te sluiten. Per 1 oktober a.s. komt er een einde aan een succes story die ik met bloed zweet en tranen heb opgebouwd. Er was al sprake van beëindiging van het huurcontract per 2024 door de uitbreiding van de Albert Heijn maar door het enorme personeelstekort is de boel niet meer operationeel te krijgen. Omdat ik mijn gasten wil voorzien van de kwaliteit die ik als ondernemer altijd heb gegarandeerd, heb ik besloten te stoppen. Mijn andere horeca zaken blijven gewoon geopend. Het doet enorm veel pijn om op deze manier je bedrijf ten onder te zien gaan in de nasleep van een wereldwijde pandemie. Hiermee komt er ook een einde aan mijn band met Blaricum waar ik met veel liefde en plezier heb gewoond en heb mogen ondernemen. Ik weet hoe belangrijk Blushing was voor velen in het dorp en wat voor mooie positie we hadden ingenomen als trefpunt voor iedereen. Ik bedank dan ook al mijn gasten van de afgelopen 8 jaar en alle bewoners, buren en fans voor het vertrouwen die ze mijn medewerkers en mij hebben gegeven. 
Jullie zijn altijd van harte welkom in Amsterdam bij Blushing en bij The Burgeroom aan het museumkwartier. Voor de juicekanalen en andere showmedia: er is geen sprake van een faillissement of ander zuur gegeven Fòrce Majeur noemen ze dit!”

Veel mensen vinden het jammer dat de zaak dicht moet. Wendy van Dijk reageert bijvoorbeeld: “Oh wat erg. Het was echt een top tent”. En Anne-Marie Keizer zegt: “Wat jammer! Maar terugkijkend op een mooie tijd!”

Tags

BLUSHINGGORDONHORECA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck