Gordon smoorverliefd op nieuwe huisgenoot

Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Gordon Heuckeroth is stapelverliefd op zijn nieuwe huisgenootje. De zanger nam onlangs een hondje in huis en in sindsdien onafscheidelijk met het beestje. ,,Mijn hart stroomt over van geluk”.

De Franse bulldog heeft van zijn baasje de naam ‘Toto’ gekregen. Eerder kondigde Gordon aan weer ‘papa te worden’, nadat hij besloten had een hondje in huis te nemen. Na een heftig jaar kon Gordon wel wat gezelligheid in huis gebruiken. Eind 2020 werd hij bruut beroofd en mishandeld in zijn eigen woning, terwijl hij herstellende was van zijn coronabesmetting…

Verliefd

Hoog tijd voor een nieuwe huisgenoot voor Gordon. Vorige week haalde hij puppy Toto in huis en is sindsdien compleet in de ban van de viervoeter.

Het nieuwe hondje van Gordon werd verwelkomd met zijn eigen Instagram-profiel, dat het bijzonder goed doet. Toto heeft al bijna veertigduizend volgers op Instagram…

Ook Gordon’s eigen Instagram-pagina staat volledig in het teken van zijn nieuwe huisdier. Zo plaatst hij bijna dagelijks een foto of video van het beestje. Vandaag plaatst Gordon een foto waar hij zijn pup een dikke smakkerd geeft.

,,Kusjes geven en slapen dat is wat Toto doet! Mijn hart stroomt over van geluk!”, schrijft de zanger gelukzalig onder het bericht. Met de foto’s laat Gordon duidelijk flink wat harten smelten, want de reacties zijn niet anders dan liefdevol. ,,Wat een schat”, schrijft een volger en ook anderen beamen dit. ,,Zo blij voor je!”

LEES OOK:

Gordon in rouw

Tags

GORDONPUPPYTOTO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck