Gordon voelt zich veilig in Dubai ondanks zijn geaardheid

Gordon voelt zich senang in Dubai|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon zijn keuze om naar Dubai te emigreren blijft nog altijd een groot gesprek van de dag. Vanwege zijn geaardheid zet hij met de emigratie een hoop op het spel en één van zijn volgers besluit hem met zijn neus op de feiten te drukken. Maar Gordon lijkt zich hier totaal geen zorgen om te maken…

Gordon houdt zich niet aan regels

Gordon kan zijn geluk niet op in Dubai. Samen met zijn vriend Jeffrey is hij volop aan het genieten en hij deelt dan ook al te graag intieme foto’s met hem op social media. Zelfs in het openbaar.

Het lijkt er sterk op dat Gordon helemaal niet rekening houdt met de strenge regels van Dubai. Samenwonen mag niet wanneer je nog niet getrouwd bent en homoseksuele handelingen zijn er verboden. Bij overtreding kan je zelfs tien jaar in de gevangenis belanden.

‘Begrijp niet waar je je druk om maakt’

Wanneer Gordon gisteren een foto van zijn inmiddels aangekomen hondje Toto plaatst, ziet één van zijn volgers de kans om hem met zijn neus op de feiten te drukken. ,,Begrijp niet dat je in een land gaat wonen waar mensen met jouw seksuele voorkeur opgepakt worden en de gevangenis in gaan”, laat de volger onder de Instagramfoto weten.

Maar Gordon lijkt zich helemaal geen zorgen te maken over zijn veiligheid. ,,Ik begrijp niet waar jij je druk om maakt. Ga lekker koken”, sneert hij naar de volger.

Eigen kantoor

Gordon trekt zich niets aan van de kritiek en lijkt ook niet van plan snel afscheid te nemen van zijn nieuwe woonomgeving. Hij heeft zelfs al een eigen kantoor. ,,Mijn kantoor in Dubai! 1001 night productions is officially open!”, schrijft hij op Instagram.

Tags

DUBAIGORDONGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck