Gordon zit er doorheen en stelt release single uit

Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Gordon gaat door een zware periode. De zanger maakte een traumatische gebeurtenis mee: hij werd overvallen in zijn eigen huis, vastgebonden en beroofd. De zanger vreesde voor zijn leven nadat zijn overvallers dreigde ‘hem dood te steken’. Gordon stelt na deze heftige gebeurtenis zijn single release uit.

Daders

Er is inmiddels één verdachte aangehouden voor de gewelddadige beroving van Gordon. De politie heeft in Amsterdam een 23-jarige verdachte aangehouden op straat.

Twee indringers mishandelden Gordon en namen zijn pinpas, creditcards en sieraden, waaronder een Rolex-horloge, mee. Aan de Telegraaf vertelde Gordon dat het net een nachtmerrie was.

,,Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten maar ze bleven maar tegen me schreeuwen.”

LEES OOK:

Gordon dacht dat hij zou worden vermoord

‘Niet sterk genoeg’

De zanger is zwaar getraumatiseerd na de gewelddadige overval en geeft aan zijn single release te verzetten. Hij kondigt dit aan op zijn Instagram pagina.

,,Naar aanleiding van de recente gebeurtenissen en de impact hiervan heb ik besloten om de release van mijn nieuwe single ‘de Heling’ te verzetten naar 12 november.”

Gordon geeft aan er mentaal nog niet klaar voor te zijn. ,,Ik ben op dit moment nog niet in staat hier optimaal van te genieten en dat zou toch wel moeten want dit nummer betekent ontzettend veel voor mij en misschien nu wel meer dan ooit.”

De zanger wilt er eerst weer een beetje bovenop proberen te komen. ,,Ik dacht dat ik sterk genoeg was maar helaas ook ik zal m’n rust en veiligheid weer moeten vinden.”

Tot slot bedankt Gordon zijn fans en omgeving voor de steun. ,,Dank voor jullie geduld en al jullie lieve berichten, schattige cadeautjes en al die liefde die ik voel uit het hele land, dit doet me echt enorm goed. Tot snel!liefs Gordon”

https://www.instagram.com/p/CGEuhM0nMeh/

Tags

GORDONGORDON HEUCKEROTHOVERVALROLEX GESTOLEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck