Grand Canyon maakt diepe indruk op Tim

Door:
25-07-2017

PHOENIX – Tim Douwsma heeft tijdens zijn vakantie in de Verenigde Staten “bijna een spirituele ervaring” meegemaakt. De zanger, acteur, presentator en musicalster ging naar de Grand Canyon en die maakte diepe indruk op hem.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Wat een kracht, wat een rust”, schreef Tim op Instagram bij een foto waarop hij aan het randje van de grote kloof staat. “Voor mij was het bijna een spirituele ervaring. Ik voelde de energie. De kracht en op de een of andere manier inspireerde het me enorm.”

Tim realiseerde zich aan de rand van de toeristische trekpleister dat er “van alles mogelijk is”. “Als je maar durft! En ook in moeilijke momenten, en die heb ik ook, durf te dromen.. Houd vol, hou vast.”

Tim is al een aantal weken in de Verenigde Staten. Eerder deed hij onder meer Las Vegas, San Diego en Los Angeles aan. “Ik geloof dat je pad zich ontvouwt hoe het zich moet ontvouwen”, schreef Tim vorige week bij een foto waarop hij op de Hollywood Walk of Fame loopt. “Als een auto die in het donker rijdt en niet verder vooruit kan kijken dan 30 meter, maar uiteindelijk kom je wel waar je hoort! Houd vol en wees positief!”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD