Gravin Eloise klapt uit school!

Eloise|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Gravin Eloise heeft op Instagram weer nieuwe onthullingen gedaan. De dochter van prins Constantijn is zeer populair op Instagram. Naast haar rol als ‘influencer’ waarbij ze uitgebreid haar kledingstukken laat zien, geeft ze nu antwoord gegeven op vragen over haar persoonlijke leven. Via ‘Instagram Live’ liet de gravin zich uit over diverse onderwerpen: van oom Alexander tot haar beveiliging.

‘Oom Alex’

Hoewel ze eerst duidelijk maakte niks te kunnen beantwoorden over de koninklijke familie, gaf ze wel antwoord op de vraag: ,,Hoe spreek jij jouw oom Willem-Alexander aan?” Dat doet ze erg informeel, zo blijkt uit het antwoord dat Eloise geeft. Ze noemt de Koning namelijk bij zijn voornaam: Willem-Alexander of kortweg ‘Alex’.

Beveiliging

Verder maakt de gravin duidelijk dat ze een ‘gewoon’ leven leidt. Zo wordt ze niet beveiligd. Een onthulling waar binnenskamers wellicht nog over gesproken gaat worden, want de Oranjes lasten zich nooit uit over hun beveiliging. Onschuldiger is de ontboezeming van Eloise dat het gezin geen kok heeft. Vader Constantijn, schijnt in het gezin het best te kunnen koken.

Eén grote grap

Over Amerika laat Eloise zich weinig diplomatiek uit. De gravin noemt het land ‘één grote grap’.

Tags

DE ORANJESGRAVIN ELOISEKONING WILLEM-ALEXANDERNEDERLANDS KONINGSHUISPRINS CONSTANTIJNWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck