Gravin Eloise dolblij met duizenden volgers

Gravin Eloise
Door: Tanja Brouwer
24-06-2020

Gravin Eloise, de dochter van prins Constantijn en Leontine, kan bijna niet geloven hoeveel volgers ze er afgelopen weken bij heeft gekregen op Instagram. Met een foto van zichzelf bedankt ze haar fans.

‘Gewoon meisje’

Op Instagram post Eloise de afgelopen weken veel berichten. Onder meer over de kleding die ze verkoopt op website United Wardrobe, over haar toekomstplannen om te gaan studeren aan de Hotelschool in Amsterdam en ze beantwoordt vragen van fans. Eloise was ook in het Jeugdjournaal, waar ze blijkbaar grote indruk heeft gemaakt op de jonge kijkers. Ze heeft er namelijk duizenden volgers bij gekregen!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Ik denk dat mensen het best leuk vinden om te zien dat ik ook gewoon een normaal meisje ben”, zei Eloise in het programma. ,,Ik ben een normaal meisje, met toevallig een titel. Ik kan er niks anders van maken, eigenlijk. Het is niet zo dat ik me anders ga gedragen, omdat ik in een speciale familie zit. Ik wil een beetje positieve energie uitstralen, heb gewoon lol en wil laten zien dat je jezelf kunt zijn.”

‘Ongelooflijk’

Ze postte een foto van zichzelf met de tekst: ’30k…ongelooflijk’. Maar inmiddels heeft ze al meer dan 40.000 volgers.

View this post on Instagram

30k… ongelooflijk 💕

A post shared by ELOISE ⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) on

Meer DenD