Gravin Eloise gooit hoge ogen met eigen bedrijf

Eloise
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

We leren gravin Eloise de laatste tijd van hele andere kanten kennen dan we gewend zijn. De gravin werd deze zomer omgedoopt tot ‘Gravinfluencer’ nadat zij een unieke inkijk gaf in haar leven. Nu leren we nog een andere kant van Eloise kennen: de gravin laat zich van haar ondernemerskant zien.

Eloise heeft helemaal weg gevonden op Instagram. De gravin plaatst regelmatig updates van haar ‘normale’ studentenleven. Ze wordt op de voet gevolgd door mensen die een uniek kijkje willen in het leven van een royalty. Nu kunnen de fans nóg een stapje verder gaan: Eloise verkoopt haar tweedehands kleding via het sociale platform. En daarmee maakt ze diepe indruk.

Tweedehands

Op Eloise’s tweede Instagram is te zien dat zij met enige regelmaat haar halve kledingkast verkoopt. De gravin heeft hiermee bijna 12.000 volgers verzameld. De reacties op Eloise’s bedrijfje zijn uitermate positief.

,,Bedankt voor de snelle verzending!” ,,Ben er super blij mee!” en ,,Ik ga het met heel veel plezier dragen” luidden de reacties.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CLOTHES FROM ELO ✨ (@clothes_eloisevoranje) op

Instagram

Eloise kwam deze zomer ook oog in oog te staan met de minder leuke kant van haar vrije leven. Zij werd gefotografeerd toen zij een sigaret aan het roken was, een foto die binnen de kortste keren op de voorpagina’s verscheen.

Op Instagram deelde zij dat ze zich niet prettig voelt bij het idee gefotografeerd te worden in haar eigen tijd. ,,Ik vind het zo raar om mee te maken. En het maakt me oncomfortabel om zomaar gefotografeerd te worden’, schreef ze in haar Stories.

LEES OOK:

Grote stap voor Gravin Eloise

Tags

ELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISEINSTAGRAMKLEDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck