Grote stap voor Gravin Eloise

Eloise
Door: Eva Steins
19-10-2020

‘Gravinfluencer’ Eloise bereikt een mijlpaal in haar leven. De dochter van Prins Constantijn en Prinses Laurentien deelt het leuke nieuws via haar Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Influencer

Eloise is niet alleen bekend omdat zij deel uitmaakt van de Oranje familie, zij onderscheidt zich van de rest van haar familie met haar Instagram-account. Als Gravin deelt zij haar leven openlijk met haar volgers en geeft hen een uniek kijkje in haar dagelijks leven.

Eloise deelt de details van haar studentenleven openlijk op Instagram, iets wat nooit eerder gedaan is door een lid van de Oranje familie. Afgelopen zomer werd er een schep bovenop gedaan en werd zij in één klap nóg bekender. Eloise werd op een kwetsbaar moment gefotografeerd en stond op de voorpagina’s van de roddelbladen.

Op de foto was te zien hoe Eloise openlijk genoot van het losse studentenleven. Zij werd al rokend gespot en op de foto geslingerd. Weekblad Privé bracht het beeld naar buiten, iets waar Eloise zich ‘enorm oncomfortabel’ bij voelde.

LEES OOK:

Eloise baalt van foto’s: ‘Ik wil genieten van studentenleven’

Instagram

Het sigaretten akkefietje heeft er niet voor gezorgd dat Eloise haar leven buiten de schijnwerpers wilde houden. Zij zette onverminderd voort met het delen van details van haar leven op Instagram.

Zo ook vandaag, als ze een bijzondere mijlpaal deelt met haar volgers. Eloise plaatst een Instagram-story waar ze mededeelt dat ze geslaagd is voor haar theorie-examen.

Meer DenD