Eloise baalt van foto’s: ‘Ik wil genieten van studentenleven’

Eloise
Door: DitjesenDatjes
27-08-2020

Eloise is niet blij met de foto´s die deze week verschenen in weekblad Weekend. De gravin laat op Instagram weten het een ´oncomfortabel´ idee te vinden dat ze zomaar gefotografeerd wordt.

Sigaret

De foto´s liegen er niet om: Eloise geniet van het studentenleven. De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is onlangs begonnen aan de Hotelschool in Amsterdam en lijkt het daar behoorlijk naar haar zin te hebben. Een fotograaf zag haar samen met vrienden in de hoofdstad en fotografeerde haar toen ze een sigaret opstak. Even laten liep ze met het groepje verder, een aantal droegen een fles witte wijn.

Lees ook:
Eloise drinkend en rokend gespot

‘Wat is daar nieuws aan?’

De 18-jarige baalt van de foto’s, laat ze weten op Instagram. ,,Ik vind het raat om mee te maken. Het maakt me oncomfortabel om zomaar gefotografeerd te worden. Ik rook één sigaret en iemand maakt er meteen een foto van…Wat is daar nieuws aan? Ik wil genieten van mijn studentenleven en hopelijk snappen jullie dit!”

Veel mensen hebben gereageerd op de Story en steunen Eloise. ,,Je doet het super goed. Mooie jongedame!”, schrijft iemand. ,,Ik hoop dat je studententijd net zo episch zal zijn als de mijne destijds!”, schrijft een ander.

Privé-persoon

Niet alleen Eloise kan de foto’s niet waarderen want ook haar ouders zijn niet blij. ,, Eloise is in eerste plaats een privépersoon met de daarbij behorende rechten op privacy. Wij verwachten dat deze gerespecteerd worden”, lieten prins Constantijn en prinses Laurentien gisteren aan Shownieuws weten.

Meer DenD