Groot drama voor Lil Kleine: ‘Half miljoen in rook opgegaan’

Groot drama voor Lil Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Opnieuw een groot drama voor rapper Lil Kleine. De beschuldigingen van zijn ex Jaimie Vaes blijken grote gevolgen te hebben. De rapper zat vorig jaar ruim twee weken in de cel, zijn platenmaatschappij verbrak het contract, en al zijn optredens werden gecanceld. Dit zorgt ervoor dat het vermogen van Lil Kleine is ingestort, ontdekte weekblad Party.

Lil Kleine stond ooit bekend om zijn luxe lifestyle en gaf geld uit als water. In zijn hoogtij dagen liet hij weten: ,,Ik heb weleens gezegd dat ik 60.000 euro per maand verdien. Vorige maand was dit 80.000 euro en de maand ervoor 150.000 euro. Daar doe ik niet geheimzinnig over. Je zou ervan versteld staan hoe keurig mijn administratie is.” Dit is inmiddels wel anders, want van zijn vermogen is weinig meer over…

Geld gekost

De mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes heeft veel vervelende gevolgen voor de rapper. De rechtszaken volgden elkaar in hoog tempo op. Zoontje Lío werd hier de dupe van. Inmiddels ziet Lil Kleine zijn zoontje weer, maar door de beschuldiging keerden allerlei partijen Lil Kleine de rug toe. Zijn platenmaatschappij verbrak het contract en optredens werden massaal afgezegd. Dit heeft de rapper veel geld gekost.

Ingestort

Weekblad Party zocht uit hoe groot de financiële schade is voor Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet. Het eigen vermogen van Joriks bedrijf Kleine Moeite B.V. lijkt als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen. Bedroeg dit bedrag een aantal jaren geleden nog rond de 70.000 euro, volgens de laatste cijfers is er nog maar slechts 31.970 euro over. De rapper is dus in korte tijd ruim 667.000 euro verloren. Zijn vermogen is hiermee compleet ingestort. Of Scholten dit ooit terug gaat verdienen is nog maar de vraag.

Tags

LIL KLEINEVERMOGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck