Groot nieuws van Rihanna bij Super Bowl

Rhianna is zwanger|Rihanna comeback vanavond.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het is de meest spectaculaire comeback die zangeres Rihanna zich kan wensen. Na zes jaar stond ze voor een miljoenenpubliek in de pauze van de Super Bowl. Jarenlang wachtten haar fans hier al op. Haar laatste album dateert alweer van 2016. Grootste nieuws van de show: Rihanna is weer zwanger!

De finale van het American Football tussen The Philadelphia Eagles en Kansas City is de pauzeact met de megaster bij voorbaat historisch. Rihanna was al wekenlang aan het repeteren, en ze was bloednerveus voor de 13 minuten van wereldfame. Er gingen geruchten dat het optreden zelfs 20 minuten gaat duren: zeven minuten langer als normaal. Met dank aan het partnership met Apple.

Rihanna had het de afgelopen jaren te druk met andere zaken dan zingen. Haar cosmeticalijn Fenty Beaty vroeg alle aandacht. Netzoals haar lingeriecollectie Savage x Fenty, het moederschap en het geld tellen. Want Forbes schat haar vermogen in op maar liefst 1,7 miljard dollar.

Liefdesleven

Uiteraard hoort bij een Amerikaanse ster als Rihanna een turbulent liefdesleven. For the record: Ze was met acteur zanger Chris Brown, rapper Drake (die relatie eindigde turbulent, maar ze maakten samen wel veel hits), heel even met de Saoedische zakenman Hassan Jameel en inmiddels is ze getrouwd met haar ware liefde Rakim Nakache Mayers. Bij jullie beter bekend als A$AP Rocky.

Over Drake zei Rihanna: ,,Hij was echt mijn grote liefde. Hoe verliefder we werden, hoe gevaarlijker we voor elkaar werden.”

Nieuw album van Rihanna?

Het heeft trouwens best lang geduurd dat Rihanna op de middenstip stond van de meest spectaculaire show van het jaar. Eerder waren Lady Gaga, Beyoncé, Prince, The Rolling Stones, Madonna en Michael Jackson, Jennifer Lopez, Shakira en bijvoorbeeld Justin Timberlake de gelukkigen die daar optraden. Rihanna is een van de eerste Afro-Caraibische vrouwen die op de middenstip staat tijdens de zogeheten halftime-show.

De zwangerschap van Rihanna werd pas na de show officieel bevestigd, maar het was eigenlijk niet te missen. Bekijk HIER de beelden van de halftime-show.

Tags

A$AP ROCKYDRAKEJUSTIN TIMBERLAKEMADONNARIHANNA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck