Groot nieuws voor de Frogers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Groot nieuws voor de familie Froger: hun TLC-serie De Frogers: Happy Campers krijgt definitief een tweede seizoen, meldt Natasja aan Shownieuws.

,,We zijn erover in gesprek. Het gaat wel gebeuren”, zegt de vrouw van René. Waar de reis dit keer naartoe gaat, is nog niet bekend. ,,Dat kan ik nog niet zeggen”, vertelt Natasja.

Succes

Hun realityserie was een onwijs groot succes voor TLC. De eerste aflevering zorgde zelfs voor een record. Op 1 november trok de uitzending 468.000 kijkers. Daarmee was het volgens de zender het best bekeken TLC-programma ooit. In De Frogers: Happy Campers ging de gehele familie Froger samen op rondreis door Engeland. Ook hun schoonzoons en -dochters en kleinkinderen gingen mee op reis.

Trots

De reis voelde voor René als een cadeau. ,,Wat was het een cadeautje om met het hele gezin, waar Natas en ik zo ongelooflijk trots op zijn, deze reis te kunnen maken door het prachtige Verenigd Koninkrijk. Het is iets wat al lang hoog op onze bucket list stond en wat we graag delen met alle TLC-kijkers. Een reis om nooit te vergeten!”, aldus René.

Tags

FROGERSRENE FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck