Grote kritiek op Jake en Jutta: ‘Doe normaal’

Kritiek op verminken boom door Jutta en Jake
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben zich de woede van volgers op de hals gehaald. Op een filmpje waarin te zien is dat ze hun initialen in een boom kerven hebben de twee grote kritiek gekregen. ,,In bomen snijden, ben je 12 jaar oud?”

Tortelduifjes Jutta en Jake genoten onlangs samen van een boswandeling en toen ze een boom zagen, kwamen ze op een idee. Jake sneed met een sleutel de initialen van de twee in de boom. Hij kerfde ‘J en J’ in de boom, met een hartje er tussenin.

‘Verschrikkelijk’

De verliefde Jutta deelde vol trots de beelden op Instagram, maar dat werd niet gewaardeerd door haar volgers. Veel mensen begrijpen niet waarom het nodig is om in een boom te snijden. ,,Verniel de bomen niet!”, reageert een volger onder de beelden. En een ander schrijft: ,,Waarom dat schrijven in die arme boom? Verschrikkelijk.”

Veel mensen vinden het een kinderachtige actie van het stel. ,,Laat de bomen met rust! Je bent volwassen!”, luidt het.

‘Overdreven’

Sommige volgers vinden de reacties op het filmpje van Jutta en Jake overdreven. ,,Even kalmeren allemaal, hij ging niet erg diep”, schrijft iemand. Een ander denkt te weten wat de achterliggende reden voor de haatreacties is. ,,Mensen zijn boos om de boom, maar eigenlijk zijn ze jaloers dat hij met Jutta is.”

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck