Grote opruiming bij Monique: extra plek voor André?

Monique ruimt op
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De zomer staat weer voor de deur en Monique besluit daarom haar kleding te verkopen op Vinted. Oude kleding eruit, en nieuwe kleding erin. Of is ze plek aan het vrijmaken voor de kleding van André?

Monique is bezig met een grote opruiming thuis. Haar kledingkasten puilen uit en daarom besluit ze vanavond een boel kleding te verkopen op Vinted.

Opruiming bij Monique

In een video in Instagram Stories showt Monique alvast een voorproefje van de kleding die straks te koop is. Leuke blouses, fleurige jurkjes en kleurrijke jasjes: er is genoeg keus.

Waarom Monique haar kasten aan het opruimen is vertelt ze niet, maar het zal toch niet dat ze in haar woning, waar ze alleen met zoontje Dré woont, te weinig kastruimte heeft? Of is ze dan tóch plek aan het vrijmaken voor André?

Plek vrijmaken voor André?

De laatste weken gonst het van de geruchten dat er een grote verzoening opkomst is. Weekblad Privé publiceerde vorige week al een voorproefje: een fotograaf wist tijdens de vakantie in Amerika de intieme momenten van het stel vast te leggen. Verliefde blikken, een knuffel en een kus: Monique lijkt André toch echt te hebben vergeven.

Hoewel André volgens weekblad Story nog altijd bij zijn moeder Rachel woont, bestaat er een kans dat daar binnenkort verandering in komt. Maar dan moet er natuurlijk éérst plek vrijgemaakt worden in de kasten…

Tags

André HazesDreHazesMonique en AndréMonique WestenbergRachel Hazes

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie