Grote problemen bij K3? ‘Marthe wil stoppen’

Einde verhaal voor K3?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

K3’tje Marthe zou al langere tijd kampen met een ‘zwak been’ dat snel overbelast raakt. Volgens Juicechannel denkt ze erover na te stoppen met K3. ,,Studio 100 is níet blij.”

Marthe De Pillecyn zou momenteel in tweestrijd zitten. Volgens Juicechannel kampt het K3’tje al langere tijd met een ‘zwak been’ dat snel overbelast raakt. ,,Dit is nu ook het geval en daarom heeft zij de afgelopen shows van de tour niet gedanst”, meldt het kanaal op Instagram. ,,Volgens onze bronnen denkt ze er momenteel over na om te gaan stoppen met K3.”

‘Studio 100 is niet blij’

Eerder besloot Klaasje te stoppen met K3. In november 2021 won Julia Boschman het programma K2 Zoekt K3 en sloot zich bij Hanne en Marthe aan. De drie meiden vormen pas anderhalf jaar een drietal en daarom zou Studio 100 niet blij zijn met de overweging van Marthe. ,,Ze kunnen natuurlijk niet weer een hele zoektocht gaan doen, omdat de laatste nog niet zo lang geleden is”, schrijft Juicechannel. ,,Verder kan Marthe op dit moment nog niet stoppen, omdat ze nog onder contract staat tot 2026. Ze heeft dus nog even om na te denken wat ze wil gaan doen.”

Tags

K3

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie