Grote transformatie voor man John de Bever

Transformatie voor man John de Bever
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een grote transformatie voor Kees Stevens, de man van John de Bever. Na lang wikken en wegen heeft hij de ingrijpende beslissing genomen om déze cosmetische ingreep te ondergaan…

Het was gisteren een spannende dag voor Kees Stevens: hij heeft een heftige ingreep ondergaan. ,,Wat een dag… ben over de helft”, schrijft Kees bij een foto van de ingreep. ,,Verdovingen twee keer waren vreselijk. Mijn God, dit vergeet ik nooit meer.”

Hele nacht wakker

Na veel wikken en wegen heeft Kees gekozen voor een haartransplantatie. Voor de behandeling liet hij al weten in Instagram Stories dat hij de hele nacht wakker heeft gelegen omdat hij zich druk maakte over de verdoving. Helaas is hem dat niet meegevallen. Maar ondanks de pijn, is hij nu al blij met het resultaat.

,,Het resultaat is nu al zichtbaar. Gaat echt mooi worden. De gaatjes zijn geprikt, nu de haartjes er nog in. Ik word begeleid door een fantastisch lief team!”, schrijft Kees.

Steun

Kees kan onder zijn bericht op veel steun van zijn volgers rekenen. ,,Heel dapper dat je het toch gedaan hebt na zoveel schrik voor de verdoving. Op naar een mooi resultaat”, reageert iemand. Een andere volger hoopt dat we de behandeling ook te zien krijgen in hun realityserie ‘De Bevers’. ,,Uit medeleven of leedvermaak… We krijgen dit toch zeker ook wel te zien in de soap?”

Tags

DE BEVERSJOHN DE BEVERKEES STEVENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie