Grote zorgen om Albert van Monaco: ‘Voor de derde keer aan hoofd geopereerd’

Grote zorgen om Albert van Monaco
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Grote zorgen om prins Albert van Monaco: hij is al voor de derde keer aan zijn hoofd geopereerd vanwege steeds terugkerende huidveranderingen. De laatste operatie vond kort voor de achtste verjaardag van de tweeling plaats, waarbij ook zijn neus geopereerd werd.

Albert liet in 2014 een ‘goedaardige moedervlek’ verwijderen, maar vijf jaar later onderging de prins opnieuw een operatie. Een woordvoerder van Albert verzekerde toen dat het om een ‘lang geplande dermatologische ingreep’ ging, maar nu blijkt de prins wéér geopereerd te zijn.

Operaties

De operatie vond kort voor de verjaardag van de tweeling plaats, die afgelopen weekend alweer acht kaarsjes mochten uitblazen. Tijdens de operatie werden moedervlekken verwijderd aan de voor- en achterkant van zijn hoofd. Ook de neus van Albert werd geopereerd, meldt het Duitse Bunte. De monsters werden vervolgens opgestuurd naar het laboratorium, waardoor het gezin nog even in spanning zit.

Charlène bezorgd

Vooral Charlène zou zich zorgen maken. In haar vriendenkring in Zuid-Afrika is huidkanker een groot onderwerp. In het verleden was ze een zwemster van wereldklasse en ze trainde jarenlang in een buitenzwembad onder de brandende Afrikaanse zon. Charlène ging daarom regelmatig naar screenings en attendeerde Albert op deze behandeling, want ook hij sport graag buiten in de zon.

Tags

CHARLENEPRINS ALBERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck