Grote zorgen om Céline Dion

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Volgens vrienden en familie gaat het niet goed met Céline Dion (51). De beroemde zangeres zou door haar beste vriend, de dertiger Pepe Muñoz, geïsoleerd worden en daarom bijna geen contact meer hebben met dierbaren.

Invloed

Pepe, die niet alleen de beste vriend is van Celine maar ook een van de achtergronddansers, haar creatieve directer en tevens zich bemoeid met de zakelijke kant, heeft er volgens bronnen voor gezorgd dat Céline is geïsoleerd. Dat meldt Page Six. ,,Pepe is zo’n beetje haar toyboy, die de boel bepaalt. Hij isoleert haar en dat valt mensen op. Maar zij is stapelgek op hem en luistert naar alles wat hij zegt. Wanneer iemand iets aan haar wil vragen, gaat dat via hem. De enige personen die momenteel nog dichtbij haar staan, zijn haar stylist en kapper. Verder ziet ze niemand meer, door zijn invloed.”

Homoseksueel

Het is niet duidelijk of Céline meer voor Pepe voelt dan vriendschap, maar het is algemeen bekend dat Pepe homoseksueel is. Volgens de bron heeft Celine iemand nodig op wie ze kan terugvallen, want sinds het overlijden van haar man René, zou ze zich eenzaam hebben gevoeld.

Een aantal weken geleden spraken veel mensen ook al hun zorgen uit over Céline. De zangeres zou erg mager zijn en ongezond eruit zien.

Tags

CELINE DIONDUNFAMILIESLANKVRIENDENZORGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck