Grote zorgen om Meghan Markle: ‘Gewichtsverlies, depressie’

Vrienden maken zich grote zorgen om Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle zou in een jaar tijd bijna tien kilo zijn afgevallen. Haar omgeving maakt zich grote zorgen over haar welzijn. ,,Er is iets ernstig mis.”

Ter ere van World Mental Health Day bezochten Harry en Meghan eerder deze maand New York voor het bijwonen van hun eerste Archewell Foundation Parents’ Summit. ,,Moeder zijn is het allerbelangrijkste in mijn hele leven”, vertelde Meghan aan de menigte, eraan toevoegend dat ze zich ‘bang’ voelt en ‘zich zorgen maakt’ over de toekomst van haar kinderen.

‘Er is iets ernstig mis’

Maar haar naasten maken zich juist zorgen over Meghan zelf. Zo is het haar omgeving opgevallen dat Meghan de afgelopen tijd veel is afgevallen. En dat is niet omdat ze een dieet volgt. ,,Er is iets ernstig mis”, vertelt een insider aan In Touch Weekly. ,,Ze zorgt duidelijk niet voor zichzelf en ziet er eng mager uit.”

De insider denkt dat haar hectische agenda, gecombineerd met geldproblemen en voortdurende publieke controle de oorzaak is van haar vermagerde lichaam. ,,Meghan bezwijkt onder alle druk, en dat is te zien”, aldus de bron.

Ernstige depressie

Meghan heeft eerder met haar lichaamsbeeld geworsteld. ,,Als ik naar mijn gewicht kijk, had ik toen ik in de twintig was een constante strijd met mezelf”, gaf Meghan eerder toe. Maar deze keer is het volgens de bron anders. Familieleden vrezen dat het extreme gewichtsverlies een teken zou kunnen zijn dat ze terugvalt in een ernstige depressie. ,,Ze krijgt de schuld van Harry’s vervreemding van zijn familie”, legt de bron uit. ,,Ook al heeft hij herhaaldelijk gezegd dat het zijn idee was om te vertrekken, mensen denken nog steeds dat ze hem onder controle heeft.”

Geldproblemen

En dan zijn er volgens de bron nog geldproblemen. ,,Geld is absoluut een probleem. Hun rekeningen stapelen zich op. Meghan heeft het gevoel dat ze voortdurend moeite moet doen om de levensstijl van haar en Harry te kunnen betalen.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck