Grote zorgen om Wesley. Is voetballer ontspoord?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Alles wijst erop dat Wesley alle commotie rondom de relatieperikelen van hem en Yolanthe maar moeilijk van zich af kan zetten. De wereldberoemde voetballer lijkt te zijn ontspoord. Steeds vaker komt hij in het nieuws met bijzonder gedrag, zoals dronken door Utrechtse straten lopen, een auto van een bejaard koppel vernielen en een opmerkelijke post op Instagram plaatsen.

Update

Nederlandse en Turkse media schrijven uitgebreid over de post die de voetballer gisteravond op Instagram zette. Hij liet duidelijk merken dat hij boos was op de media, die volgens hem alleen maar liegen. Daarnaast vindt hij dat anderen niet alles moeten geloven wat ze lezen, en tot slot vertelde hij dat hij en Yolanthe nog niet gescheiden zijn. ,,Ik ga niet meer aardig zijn tegen al die bullshit people die shit vertellen over mij en Yolanthe. Laat ik heel duidelijk zijn: ja we zijn al een tijdje niet meer bij elkaar.” Het is de eerste keer sinds weken dat Wesley wat van zich laat horen en daarnaast is het de eerste ‘update’ rondom de huwelijksproblemen van Yo en Wes sinds het nieuws van hun break-up naar buiten is gekomen.

Auto

Dat het niet goed met Wesley gaat was ook eind juni duidelijk te zien. Toen zat de voetballer dronken op een auto, die geparkeerd stond in de Utrechtse wijk Zuilen. Hij bonkte met zijn voeten op de vooruit en ging even later op de auto liggen en daarna erop staan. Toen de politie er was, gaf Wesley zich niet zomaar over. Naar verluidt verzette de voetballer zich en moest er een politiehond aan te pas komen om hem mee te nemen naar het bureau.

Door de post van gisteravond praat vriend en vijand weer over het stel en wat er met hen en vooral zoontje Xess Xava zal gebeuren. Volgens de geruchten zal Yolanthesamen met het driejarige jongetje naar Amerika vertrekken om daar haar dromen na te jagen. Wesley blijft dan alleen achter.

https://www.instagram.com/p/Bz8rLw7oS5C/

 

Tags

AMERIKAAUTOBREAK-UPINSTAGRAMMEDIAPOSTRELATIESCHEIDINGTURKIJEVERNIELENWESLEY SNEIJDERWOEDENDXESS XAVAYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck