Bizar filmpje! Grote zorgen om Wesley Sneijder

Wesley Sneijder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Er is een bizar filmpje van Wesley Sneijder opgedoken. De voetballer is in de video te zien en het lijkt alsof hij onder invloed is. Fans reageren massaal op de video die is gepost op Instagram.

Drank en drugs?

In het filmpje lijkt Wesley ‘Uuuuuutrecht gaan we slopen’ te zeggen. Anderen beweren dat de voetballer wilde zeggen ‘Utrecht Ajax gaan we slopen!’. Het filmpje is gepost op Instagramaccount decoachnl en er wordt massaal op de video gereageerd. ,,Beetje gezopen sneijdertje”, ,,Drank en drugs maken meer kapot dan je lief is” en ,,z’n ogen zeggen genoeg.” Er zijn ook mensen die denken dat de man in het filmpje Wesley helemaal niet is. De voetballer ziet er inderdaad nogal anders uit dan anderhalf jaar geleden, toen hij nog voetbalde en een relatie had met Yolanthe Cabau van Kasbergen. Andere volgers beweren dat hij een beetje is veranderd omdat hij kilo’s is aangekomen en een baard heeft laten staan.

Het is niet de eerste keer sinds Wesley in een huwelijkscrisis verkeerd dat hij in opspraak raakt. Eerder misdroeg hij zich in de Utrechtse wijk Zuilen. Daar danste hij, onder invloed van alcohol, op auto’s en maakte hij midden in de nacht veel lawaai.

https://www.instagram.com/p/B9V1WRVDLw_/?utm_source=ig_embed

 

Tags

AjaxAlcoholDrankDrugsFC UtrechtfilmpjeWesley SneijderYolanthezorgen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie