Grote zorgen zoontje George en Amal (3)

George Clooney
Door: Eva Steins
27-11-2020

George en Amal Clooney worden geteisterd door ernstige zorgen. Het gaat om hun driejarige zoontje Alexander. De Clooney’s maken zich ernstig zorgen om zijn gezondheid…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Amerikaanse acteur en regisseur George Clooney werd drie jaar geleden vader van een tweeling. Zijn vrouw Amal beviel van een jongen en een meisje: Alexander en Ella. George trouwde in 2014 met de Brits-Libanese mensenrechten-advocate Amal Alamuddin.

Ziek

George en Amal zijn normaal vaak geziene gasten op de rode loper, maar door de coronacrisis is dit heel anders dit jaar. Maar hun absentie blijkt ook een andere, verdrietige reden te hebben.

Het driejarige zoontje van Amal en George lijdt aan een heftige vorm van astma. Normaal is dit al vreselijk, maar zeker in tijden van corona vormt zijn ziekte een groot gevaar voor het jochie. Daarom doen Amal en George er alles aan om hun kleintje in bescherming te houden. Zij zetten geen onnodige stap buiten de deur.Het stel is doodsbang dat hun zoontje besmet raakt met het coronavirus.

George heeft het glamourleven ingeruild voor een rol als huisvader.

,,Ik doe de was, ben in de weer met de stofzuiger, knip het haar van de kinderen en ik maak schoon.”

LEES OOK:

George Clooney reed met 14 miljoen dollar cash rond in oud busje

Meer DenD