GTST eindigt definitief voor Ferry

GTST Ferry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ferry Doedens verlaat definitief GTST. Een woordvoerder van EndemolShine laat het AD weten: ,,We zijn hem dankbaar voor de rol die hij de afgelopen jaren heeft neergezet.” Wat is er gebeurd?

Einde voor Lucas Sanders

Tot eind november zal Ferry nog regelmatig op de set zijn, maar daarna laten ze het verhaal van Lucas Sanders aflopen tot een mooi einde.

De reden van het vertrek zou Ferry’s gedrag zijn rondom het coronavirus. Hij heeft enkele maanden geleden laten weten met ‘iedereen te knuffelen’ en vindt dat de media de situatie overdrijft. Even later probeerde hij die uitspraken recht te zetten, maar afgelopen weekend ging hij opnieuw de fout in: hij was aan het feesten met Gordon en hield geen 1.5 meter afstand.

Geen interviews

Op Instagram schrijft Ferry: ,, De situatie rondom corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest.” De acteur laat weten vooral behoefte te hebben aan rust en dat hij niet zit te wachten op het geven van interviews.

https://www.instagram.com/p/CDdzcHVnXyF/

Tags

CORONAEINDEFERRY DOEDENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck