Guus Meeuwis last concerten in NYC af?!

Guus Meeuwis|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het zou een bijzonder optreden worden. Guus Meeuwis in de Wester Hall in New York City, dit jaar op 23,24 oktober. Omroep Brabant wist de fans ruim een week geleden nog te verzekeren dat het concert door zou gaan. Toch blijkt het onderbuikgevoel van veel fans te kloppen… De concerten zullen een jaar worden uitgesteld.

Fans trokken aan bel

Fans begonnen te speculeren over mogelijk uitstel, omdat het verdacht stil was vanuit het management van de zanger. Fans trokken aan de bel toen ze een doorslaggevende bekendmaking nodig dreigden te hebben. Het reisje naar New York kost voor sommigen namelijk wel duizenden euro’s. Bij ‘te-late’ annuleringen bestaat er dan ook de kans dat zij duizenden euro’s betalen voor niks, omdat zij het geld niet terug krijgen.

Concerten zouden gewoon plaatsvinden?

Eerder gaf Guus ‘luchtig’ aan dat er geen reden was te denken dat de concerten zouden worden afgelast. Ook het management ging ervan uit dat de concerten plaats zouden kunnen vinden. Toch lijkt het coronavirus roet in het eten te hebben gegooid. In de Facebookgroep ‘Nederlanders in New York City – Dutch in NY’, werd het slechte nieuws bekendgemaakt. De 3500 kaarten zullen geldig blijven voor volgend jaar. 

Tags

GuusGuus in NYCGuus MeeuwisMeeuwisNew YorkNYCOmroep Brabant

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie