Guy Pearce heeft spijt van Spacey-uitspraken

Guy Pearce

Guy Pearce betreurt het dat hij vorige week in een interview is begonnen over Kevin Spacey, die hem iets te handtastelijk zou zijn geweest tijdens de opnames van L.A. Confidential uit 1997. Dat laat de Australische acteur weten aan Sydney Morning Herald.

Guy liet de krant weten dat hij wilde uitleggen dat Kevin hem niet seksueel heeft lastiggevallen, maar dat hij zich wel ongemakkelijk heeft gevoeld in het bijzijn van de House Of Cards-acteur. “Ik begrijp heel goed dat dit een te gevoelig onderwerp is om terloops te bespreken”, aldus de acteur in een statement. “Ik heb de situatie toen aangekaart en afgehandeld, het spijt me dat ik het nu publiek heb gemaakt.”

In het interview waarin Guy vorige week vertelde over zijn ervaringen, zei hij onder meer “gelukkig was ik 29 en geen veertien”, verwijzend naar acteur Anthony Rapp, die in oktober de eerste was die Spacey beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag. Ook grapte de Australiër, die momenteel een relatie heeft met Carice van Houten, dat Kylie Minogue tijdens een gezamenlijk filmproject “niet zo handtastelijk als ik had gewild” was.

 

BuzzE