Hakim Ziyech koopt op één dag twee luxe appartementen!

Door: Tanja Brouwer
01-05-2019
Hakim Ziyech scoort op 1 dag met eigen geld twee super de luxe appartementen in Amsterdam! Ajax-voetballer kocht recent de twee super de luxe appartementen voor een totaal bedrag van 1.675.000 euro. Dat weet Bekendeburen.

Hypotheek

Hakim hoefde hiervoor geen beroep te doen op een bank voor het aantrekken van een hypotheek. Beide optrekjes heeft hij met eigen geld gekocht. Het appartement, waarvan de foto’s zijn en dat hem 850.000 euro heeft gekost, is gelegen aan de bekende Zuidas in Amsterdam en heeft een woonoppervlakte van 117 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Koken kan in de zeer luxe keuken die niet alleen over een kookeiland beschikt maar ook over diverse inbouwapparatuur.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage van het complex. Hakim kan zonnen op het riante dakterras. Leuk detail is dat er een huismeester aanwezig is en dat zijn collega voetballer Frenkie de Jong hier ook een appartement heeft gekocht.

Oud West

Het tweede appartement, gelegen in Amsterdam Oud-West, kocht de Ajax voetballer voor de prijs van 825.000 euro. Het betreft een hoogwaardig gerenoveerde vierkamerwoning met een woonoppervlakte van 108 vierkante en dat over drie balkons beschikt.

Meer DenD