Hans Klok cancelt zomerbruiloft

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hans Klok bevestigde een aantal maanden geleden dat hij dit jaar nog gaat trouwen met zijn grote liefde Dann. Maar nu het eindelijk zo ver is, vertelt Hans dat de bruiloft helemaal niet doorgaat. Wat is er aan de hand?

Hans Klok en zijn verloofde Dann zijn al zes jaar enorm gelukkig met elkaar. Hij stelde Dann in februari dit jaar de grote vraag en wilde in augustus op het strand naast zijn circustent trouwen. Maar de grote dag blijkt gecanceld te zijn.

‘We kunnen niet eens trouwen’

,,Die bruiloft gaat echter niet gebeuren”, vertelt Hans in weekblad Story. ,,We hebben het te druk en we gaan ook nog twee weken op huizenjacht in Valencia, omdat we daar iets willen kopen.”

Daarbij zegt Hans dat het op dit moment niet eens mogelijk is om te trouwen. ,,Om überhaupt te kunnen trouwen, moet je eerst twee weken in ondertrouw zijn, en dat hebben Dann en ik nog niet eens geregeld.”

Komt de grote dag ooit nog?

De plannen om te trouwen worden op de lange baan geschoven, want ook dit najaar hebben de twee geen tijd voor een huwelijk. Gaat de grote dag dan nog wel door? ,,We gaan zeker trouwen, alleen niet dit jaar. Ik vind Valentijnsdag 2023 ook een mooie dag”, legt Hans uit. ,,Dat ik wil trouwen heeft een romantische, maar ook een praktische reden. Ik wil dat alles goed geregeld is voor het geval er met mij iets gebeurt, en Dann er alleen voor komt te staan.”

Tags

BRUILOFTGECANCELDHANS KLOK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie