Hans Klok haalt flink uit naar Bridget Maasland

Hans Klok
Door: Charlotte Wijnen
14-07-2021

Hans Klok heeft geen enkel goed woord over Bridget Maasland. En dat heeft alles te maken met de inmiddels overleden Nathalie Hoop, die jarenlang de assistente was van de illusionist. ,,Bridget heeft nooit enig medeleven getoond.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Dat vind ik niet kunnen’

Pepijn Padberg vond na de breuk met Bridget nieuw geluk bij Nathalie, en dat zou de presentatrice nooit hebben geaccepteerd. Mees, het zoontje van Bridget, kon wél goed opschieten met zijn stiefmoeder Nathalie.

Volgens Hans Klok was het overlijden van Nathalie voor Mees dan ook zwaar. Maar Bridget heeft nooit belangstelling getoond toen Nathalie borstkanker kreeg. ,,Dat vind ik niet kunnen”, vertelde Hans eerder in Story. ,,Ze heeft nooit enig medeleven getoond.”

Geen hoge pet

Bridget is zelfs niet gekomen naar de uitvaart van Nathalie. Zelfs niet om haar eigen zoon Mees bij te staan. Iets wat Hans Klok maar niet kan begrijpen, ook hij heeft namelijk een goede band met zoontje Mees.

De illusionist heeft ook nog steeds een goede band met de zoon van Nathalie, Keet. ,,Ik vind het belangrijk hoe het nu met Mees en Keet gaat. Dat is het enige wat telt. Zij moeten nu zonder Nathalie opgroeien”, aldus Hans in Story. ,,Maar ik heb niets met Bridget, van haar heb ik geen hoge pet op.”

Maar meer woorden maakt Hans liever niet vuil aan de presentatrice. ,,Degene om wie de strijd ging, leeft niet meer”, aldus Hans. ,,Omdat haar zoon ook in het gezin van Pepijn woont, ben ik een beetje voorzichtig.”

Meer DenD