Hans Klok haalt keihard uit naar Monique Westenberg

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hans Klok heeft keihard uitgehaald naar Monique Westenberg. Net als Sarah van Soelen, de ex van André, heeft Monique volgens Hans veel te veel make-up op. ,,En opblaaslippen!”

Hans haalt in zijn biografie, die deze week verschijnt maar waar weekblad Story al inzage in heeft gekregen, uit naar meerdere BN’ers. Zo zegt hij geen fan te zijn van plastische chirurgie. Als voorbeeld noemt hij ‘die vriendinnen’ van André, doelend op Monique Westenberg en Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André.

,,Het zijn net halve travestieten. Zoveel make-up. En allemaal van die opblaaslippen”, sneert Hans. ,,Waarom willen ze die lippen? Zijn ze niet gelukkig met zichzelf?”

Niet vies van een spuitje

Toch liet Hans eerder weten zelf ook niet vies te zijn van een spuitje hier en daar. Zo vertelde hij twee jaar geleden dat hij er opnieuw aan zat te denken weer iets aan zichzelf te laten doen. ,,Ik zou het weer moeten doen, ik heb zo’n lelijke fronsrimpel. Maar je moet er niet in doorslaan en wel je karakter behouden.”

‘Voorzichtig’

Hij is er daarom wel ‘voorzichtig’ mee. ,,Mannen die te veel aan hun gezicht sleutelen, gaan snel op een… ouwe lesbienne lijken. Als man heb je het veel makkelijker: als je lichaam maar een beetje in vorm is. Jullie vrouwen worden afgerekend op elke rimpel”, zei Hans. Wel zei hij het belangrijk te vinden om in beweging te blijven, om van zijn ‘buikje’ af te komen. ,,Gelukkig ben ik kampioen in buik inhouden.”

Tags

HANS KLOKMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck