Hans Klok haalt uit naar Gordon: ‘Dom’

Hans vindt Gordon oerdom
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Als het op liefde aankomt, maakt Gordon volgens Hans Klok ‘domme fouten’. Hij moet dan ook stiekem lachen om de online vete tussen Gordon en Gavin. ,,Je bent 54, maak het niet zo groot!”

Heel Nederland heeft de afgelopen tijd kunnen smullen van de online vete tussen Gordon en zijn ex-verloofde Gavin. Ook Hans Klok, geeft hij toe. ,,Ik moet daar vreselijk om lachen”, zegt hij in gesprek met weekblad Weekend. ,,Ook omdat het zo wordt uitgemeten op hun social media. Je bent 54, maak het niet zo groot.”

‘Hij wil te graag’

Volgens Hans wil Gordon gewoon té graag. ,,Hij wil zó graag een relatie dat hij dat ook heel graag wil uitdragen naar de buitenwereld. Ik hoop oprecht dat hij iemand vindt met wie hij het echt goed heeft. Maar er is natuurlijk wel altijd een reden waarom mensen het niet bij iemand uithouden.”

‘Dom’

Veel mensen denken dat Gordon een drank- en drugsprobleem heeft en dat zijn stemmingswisselingen ook deels daarmee te maken hebben. ,,Hij is een rock-‘n’-rollbeest en dat moet hij zelf weten”, zegt Hans daarover. Volgens hem is Gordon absoluut geen slecht mens, maar maakt hij verkeerde keuzes. ,,Hij maakt soms domme fouten, zoals dat ‘ie meteen alles deelt op zijn Instagram. Waarom moet je het nou meteen delen als je een leuk iemand ontmoet, wacht even een jaar.”

Tags

GORDONHANS KLOK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck