Hans Klok onthult pikant showbizzgeheim

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hans Klok onthult in zijn biografie die deze week verschijnt, een aantal pikante onthullingen. Eén daarvan gaat over Gerard Joling…

In zijn biografie, waar weekblad Story al inzage in heeft gekregen, vertelt Hans over zijn affaire met Gerard Joling. Hans zegt niet trots te zijn op zijn gedrag van toen. ,,Want ik had toen gewoon iets met Frank, maar ja, iedereen is jong geweest”, schrijft hij in het boek.

Affaire

Hans was vierentwintig toen hij Gerard leerde kennen. ,,Gerards carrière zat op dat moment een beetje in een dip, hij was niet meer zo populair als daarvoor, maar hij had wel weer een hit met Zing met me mee en deed een karaokeprogramma op tv met dezelfde naam. Daar werd een tour aan vastgeplakt. Ze wilden er nog een extra act bij en kwamen bij mij uit.”

Verliefd op twee mannen

Niet alleen Hans, maar ook Gerard ging vreemd. De zanger had destijds een relatie met Wino Omtzigt, die ook zijn manager is. ,,We spraken altijd stiekem af in het Novotel in Amsterdam”, zegt Hans daarover. Volgens Hans is het nooit een ‘officiële verhouding’ geworden. Waarom niet? ,,Had er misschien wel mee te maken dat ik Wino stiekem ook leuk vond. Ik was eigenlijk verliefd op twee mensen – beetje lastig, want zij waren een stel.”

Groot verlies

In zijn boek vertelt Hans niet alleen over zijn avontuurtjes, maar ook over persoonlijke tegenslagen. Zo heeft de dood van zijn favoriete assistente en goede vriendin Nathalie Hoop diepe sporen nagelaten. In 2016 werd er bij haar baarmoederhalskanker geconstateerd.

,,Ze waren er op tijd bij en hadden alles weg kunnen halen. Althans, dat zeiden ze”, vertelt Hans daarover. ,,Maar zelfs een leek kan op die foto’s zien dat er nog kanker zat. Het was niet weg. De vrouw die haar heeft geopereerd, heeft zelfs nog geprobeerd excuses aan Nat aan te bieden toen het allemaal al te laat was. Allemaal in heel bedekte termen zodat je er eigenlijk niks mee kan, maar het gaf voor ons wel aan hoeveel er fout is gegaan.”

Tags

HANS KLOK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck