Harry en Meghan brengen bezoek aan Queen: géén ontmoeting met Lilibet

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Harry en Meghan hebben gisteren een bezoek gebracht aan Queen Elizabeth op Windsor Castle. Het koppel maakte onderweg naar Nederland een tussenstop in Engeland om de Queen te verrassen. Helaas bleef een ontmoeting met Lilibet uit, want de kinderen bleven thuis.

Tot grote verrassing van de Britse pers, brachten Harry en Meghan gisteren een bezoekje aan Queen Elizabeth die over enkele dagen haar 96ste verjaardag viert. Het bezoek is opvallend, omdat Harry en Meghan niet meer samen in Engeland geweest zijn sinds ze meer dan twee jaar geleden afstand hebben genomen van de Britse koninklijke familie.

Teleurstelling voor Queen

Harry en Meghan ontmoetten gisteren ook prins Charles, maar de grote vraag bleef natuurlijk: waren kinderen Archie en Lilibet ook mee?

Maar tot grote teleurstelling van de Queen, heeft het koppel de kinderen thuisgelaten. De ontmoeting tussen de Queen en Lilibet bleef dan ook uit. De Queen heeft haar achterkleindochter nog altijd niet in levenden lijve mogen zien.

Laatste kans

Eerder werd al beweerd dat de Queen haar achterkleinkinderen nooit meer zal zien. Velen zagen de herdenkingsdienst van prins Philip, waar Harry niet bij aanwezig was, als laatste kans voor een eerste ontmoeting met Lilibet.

Nu werd aangekondigd dat Harry en Meghan naar Nederland afreizen voor de Invictus Games, groeide de hoop in Engeland dat de ontmoeting misschien dan tóch plaats zou gaan vinden. Helaas bleek dit niet het geval.

Tags

ARCHIEHARRY EN MEGHANLILIBETMEGHAN MARKLEPRINS CHARLESPRINS HARRYQUEENQUEEN ELIZABETH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck