‘Harry en Meghan ontslaan personeel woning’

Prins Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De wens van prins Harry en zijn vrouw Meghan om naar Canada te verhuizen lijkt uit te komen. Een bron bevestigt dat de hertog al personeel van Frogmore Cottage, waar hij en zijn gezin woont, heeft ontslagen.

Zoeken naar nieuwe baan

Het gaat om een huishoudster en een conciërge, zegt de bron tegen de krant Daily Mail. Zij hoeven niet op zoek naar een nieuwe baan, want in Buckingham Palce zijn ze nodig. Daarnaast zijn er ook kamermeisjes en chefs die niet meer terug hoeven te komen. Zij zouden wel moeten zoeken naar ander werk.

Het Britse volk is niet blij met deze informatie. Vorig jaar heeft het stel de woning namelijk laten verbouwen voor 2.8 miljoen euro. En een groot deel van dat budget is afkomstig van belastinggeld, betaald door de Britten. Zelfs de Koningin is daar niet blij mee, weet de bron: ,,Ze is kwaad dat Harry en Meghan Frogmore Cottage pas nog lieten renoveren, wat is betaald van belastinggeld.” De enige reden waarom de Koningin de dure verbouwing zou hebben toegestaan, is de belofte van haar kleinzoon dat hij lang in het huis zou wonen.

Tags

BOOSBRITTENEMIGRERENKONINGINMEGHAN MARKLEPERSONEELPRINS HARRYVERBOUWINGVERHUIZINGWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck