Harry en Meghan uiten kritiek op de Queen

Kritiek Harry en Meghan op Elizabeth
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Harry en Meghan vinden dat Queen Elizabeth beruchte Oprah-interview haar steun had moeten betuigen. De kwesties die het stel in het interview aankaartte, zouden ‘zeer serieus’ worden genomen door Elizabeth. Maar die belofte is ze niet nagekomen.

Beschuldigingen

Hoewel Harry eerder zei altijd achter zijn grootmoeder te staan, is hij nu vooral degene die kritiek op haar uit. De Queen had de volledige verantwoordelijkheid moeten nemen voor de kwesties die ze naar voren brachten in het interview.

Meghan en Harry maakten een reeks beschuldigingen over de koninklijke familie tijdens het interview met Oprah Winfrey afgelopen maart. De meest schadelijke beschuldiging was dat Meghan beweerde toen ze zwanger was van Archie, een lid van de familie zich zorgen maakte over de kleur van zijn huid. Ook kreeg ze geen hulp toen ze suïcidaal was.

Belofte niet nagekomen

Elizabeth reageerde dat de beschuldigingen ‘zeer serieus’ zouden worden genomen. ,,De aan de orde gestelde kwesties, met name die van het ras, zijn zorgwekkend”, zei ze. ,,Hoewel sommige herinneringen kunnen verschillen, worden ze zeer serieus genomen en zullen ze door de familie persoonlijk worden behandeld.”

Maar maanden later is er nog niets veranderd. The Sun meldt dat Harry niet alleen zijn grootmoeder de schuld geeft, maar ook vader Charles en zijn broer William. Zij hadden verantwoordelijkheid moeten nemen in hun aandeel in de ruzie die volgde na het interview.

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS CHARLESPRINS HARRYPRINS WILLIAMQUEENQUEEN ELIZABETH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie