Harry en Meghan verwijderen prinses Diana van Archewell-website

Door: DitjesDatjes
01-03-2021

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben een kleine aanpassing gemaakt op de website van hun stichting Archewell. Op de site, die eind vorig jaar werd gelanceerd, stond een jeugdfoto van Harry met zijn moeder Diana. Ook Meghan was te zien met haar moeder Doria, maar beide foto’s zijn verwijderd van de pagina. Dit meldt Us Weekly.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Toen de foto’s nog op de site te zien waren, stond er de tekst bij: ‘Ik ben de zoon van mijn moeder. En ik ben de moeder van onze zoon. Samen presenteren wij jullie Archewell. Wij geloven in het beste dat de mensheid te bieden heeft, omdat we het beste van de mensheid gezien hebben. Wij hebben compassie en vriendelijkheid gezien, via onze moeders en via totale vreemden.’

De foto’s van Diana en Doria zijn vervangen door een foto van Harry en Meghan, die gemaakt is tijdens vrijwilligerswerk dat ze afgelopen jaar deden voor het doel Baby2Baby. Hun boodschap luidt nu ‘compassie in actie’.

Het paar kwam de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws nadat ze bekend maakten niet meer terug te willen keren in hun rol voor het Britse koningshuis. Harry lichtte dat besluit toe in een interview met zijn goede vriend James Corden, voor diens talkshow. Zondag 7 maart spreekt Meghan zich uit in een interview met ‘huisvriendin’ Oprah Winfrey, waarin ook Harry later zal aanschuiven.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD