Harry en Meghan werken een uur per week

Harry en Meghan hebben een een urige werkweek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat prins Harry en Meghan Markle afstand deden van hun koninklijke titels, vragen velen zich af met welke taken zij zich nu bezighouden. Volgens Britse media werkt het stel slechts een uur per week…

Dankzij verschillende deals weten Harry en Meghan tot nu toe het hoofd boven water te houden. Maar velen vragen zich af hoe het stel in de toekomst geld wil verdienen, zéker nu Disney de samenwerking met Meghan al stop zou hebben gezet. Uit de belastinggegevens van het stel blijkt nu dat hard werken niet in hun agenda staat.

Een uur per week

Harry en Meghan hebben al eerder duidelijk gemaakt dat ze zich in de toekomst willen focussen op hun stichting Archewell. Op de website van hun stichting klinkt het inderdaad alsof de twee hard werken, maar niets blijkt minder waar. Volgens Daily Mail, die over de belastingdocumenten van de stichting beschikt, zouden Harry en Meghan in 2021 in totaal 52 uur hebben gewerkt. Dat betekent slechts een uur per week.

11 miljoen

Hoewel de twee kennelijk niet veel tijd besteden aan de stichting, boeken ze wél succes. Het stel zou in korte tijd zo’n 11 miljoen euro aan donaties hebben ingezameld voor Archewell. Uit de belastingadministratie van de stichting is ook gebleken dat Harry en Meghan zelf geen salaris ontvangen. Het Archewell-bestuurslid James Holt verdient daarentegen wel een hoog bedrag: zo’n 55.000 euro per jaar, meldt Daily Mail.

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck