Harry en William binnenkort buren: ‘Gaan elkaar negeren’

Harry en William gaan elkaar negeren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Harry en Meghan zullen volgende maand tijdens een bezoek aan Engeland buren worden van William en Kate. De twee gezinnen zullen op slechts 800 meter van elkaar wonen. Is daarmee een verzoening dichterbij dan ooit? Volgens insiders is niets minder waar. ,,Ze zullen elkaar niet gaan opzoeken.”

Harry en Meghan vliegen binnenkort weer naar Engeland om een aantal liefdadigheidsevenementen bij te wonen. Ze zijn van plan om in hun Frogmore Cottage op het landgoed van Windsor te verblijven. Frogmore Cottage ligt op slechts 800 meter van Adelaide Cottage, de nieuwe woning van William en Kate.

Geen plannen om elkaar te ontmoeten

Maar ondanks ze dan buren zijn, is het onwaarschijnlijk is dat ze bij elkaar langs zullen gaan voor een praatje, zo vertellen insiders. Harry en William spreken nauwelijks met elkaar en zouden hebben gezegd dat er ‘geen plannen’ zijn om elkaar te ontmoeten.

,,Ik denk niet dat ze elkaar zullen tegenkomen, tenzij het van tevoren afgesproken zou zijn”, aldus auteur Ingrid Seward in The Sun. ,,Ik neem aan dat je met wat bloemen langs zou kunnen gaan als zoenoffer, maar onthoud wat er de vorige keer is gebeurd.”

Geen bloemen deze keer?

Er wordt verwezen naar de ruzie die Meghan en Kate hadden over een bruidsmeisjesjurk voor de bruiloft van Harry en Meghan. Prinses Charlotte was één van de bruidsmeisjes en toen de jurkjes werden gepast barstte de bom. Meghan zou niet hebben gewild dat Charlotte een panty droeg, terwijl Kate zei dat dit volgens het protocol zo hoort.

Later besloot Kate haar excuses aan te bieden en bij Meghan langs te gaan met een bos bloemen, maar Meghan zou de deur dicht hebben geslagen en de bloemen in de prullenbak hebben gegooid. De kans is dan ook klein dat Kate deze keer weer bloemen komt brengen.

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck