Politiek correct kippetje voor Harry en Meghan

Harry en Meghan
Door: Piet Hein
25-09-2021

Prins Harry en zijn echtgenote Meghan hebben zaterdag genoten van een een politiek correct kippetje bij een restaurant in Brooklyn, New York. De bestond uit gefrituurde kip en wafels, melden Amerikaanse media. De hertog en hertogin van Sussex zijn op bezoek in New York en stopten bij een eettent in Brooklyn, een stadsdeel van de Amerikaanse metropool.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ze aten een typisch gerecht uit het zuiden van de Verenigde Staten. Bij de frituurde kip en wafels kregen Harry en Meghan onder meer loempia’s, vis en een soort zoete aardappels geserveerd.

De hertog en hertogin hebben 25.000 dollar gedoneerd aan het restaurant dat Melba’s heet. Het restaurant zet zich in tegen voedselverspilling door onder meer het bezorgen en gebruiken van voedsel dat anders weggegooid wordt. “We hopen dat de hertog en hertogin gauw terugkomen. #sweetpotatopiehugs”, twittert de eettent.

Harry en Megan hebben in New York onder meer een bezoek gebracht aan het observatorium van het One World Trade Center. Het is een van hun eerste uitstapjes sinds de geboorte van hun tweede kindje in juni.

Meer bij de New York Post

Meer DenD