‘Harry en Meghan gaan voor een kindje!’

622

Prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle willen niet wachten met het starten van een gezin, dat meldt The Mirror. Gelijk na hun huwelijk volgende week willen ze voor een kindje gaan.

Gezin

Bronnen hebben de Engelse krant verteld dat Harry en Meghan binnen het jaar na hun trouwen een kindje willen. Beiden hopen ze dat de 36-jarige Meghan Markle snel zwanger wordt.

Harry (33) heeft al eens eerder laten doorschemeren dat hij een echte ‘familie-man’ is, en dat hij kan niet wachten tot hij vader is.  In 2015 zei hij ,,Ik zou nu heel graag kinderen willen”, en in een interview die hij gaf toen het nieuws van de verloving net uitkwam zei hij ,,Hopelijk hebben we in de nabije toekomst een gezinnetje.” Prins Harry heeft de afgelopen jaren al kunnen ‘oefenen’ met zijn neefje George en nichtje Charlotte, en nu natuurlijk ook met baby Louis.

Leeftijd

De haast die Meghan en Harry hebben is niet verwonderlijk volgens The Mirror. Meghan is namelijk al 36 jaar, en haar meest vruchtbare jaren liggen achter haar. Nog een aantal jaren wachten zou volgens de krant niet wijs zijn.

Op 19 mei geven de twee elkaar het ja-woord. Anderhalf jaar geleden maakte Kensington Palace de relatie tussen Meghan en Harry officieel bekend. Ze leerden elkaar kennen door een gemeenschappelijke vriend in de zomer van 2016.