Harry Mens: ‘Martien Meiland is een kopie van knotsgekke vader’

Martien Meiland
Door: Eva Steins
11-11-2020

Harry Mens doet een bijzondere onthulling over de familie Meiland. Hij zegt vroeger een bekende te zijn geweest van Martien’s vader, Nico Meiland. Een hele warme band hadden ze niet. ,,Nico was zo gek als een deur.” Harry zegt veel gelijkenissen tussen vader en zoon te zien. ,,Ze lijken als twee druppels water op elkaar…”

De appel valt niet ver van de boom. Dat beaamt Harry Mens als hij spreekt over de gelijkenissen tussen Martien Meiland en diens vader. Volgens Harry was de vader van Martien compleet kierewiet. ,,Nico was zo gek als een deur. Martien lijkt uiterlijk als twee druppels water op hem. Ze zijn precies hetzelfde gebouwd: mager, slank, Martien is echt een kopietje!”

Wijnen, wijnen, wijnen

Ook op een ander gebied lijken vader en zoon sprekend op elkaar, aldus Harry. Het is alom bekend dat Martien niet vies is van een dagelijks wijntje (of vijf) . Dit lijkt hij geërfd te hebben van zijn vader, die volgens Harry een flinke zuiplap was.

,,Martien’s vader lustte ‘m goed,” zegt Mens daarover. ,,Hij kon flink zuipen. Nico was gewoon een belhamel eigenlijk,” onthult Mens in de Privé.

LEES OOK:

Martien vs Rogier: Zijn zij hierom vijanden?

Boek

Martien blijkt zelf ook niet de grootste fan van zijn eigen vader te zijn. In zijn biografie deelt Martien zijn keiharde oordeel over z’n vader.

,,Nooit een band mee gehad. Als kind al niet. Vreselijke man. Ik heb nooit liefde gevoeld. Ik herinner me niet één leuk vader-zoon-moment met die man. Geen autoritje, niet spelen op het strand, geen knuffel, helemaal niets.”

Meer DenD