Martien vs Rogier: Zijn zij hierom vijanden?

Rogier Smit
Door: Eva Steins
29-10-2020

Wat hebben Martien Meiland, Rogier Smit en Frank Jansen met elkaar gemeen? Een liefde voor interieur, hetzelfde geslacht én moddergooien. Nu blijkt dat deze kampen zich ook tegen elkaar richten. In Martien’s biografie vertelt hij uitgebreid over zijn vete met de mannen. Is een oude liefdeswond de oorzaak van de oorlog?

In zijn biografie steekt Martien zijn mening over Frank en Rogier niet onder stoelen of banken. ,,Er werd ook een keer gezegd dat ik die Frank en Rogier, die eerst ‘Paleis voor een Prikkie’ deden, niet moet. Dat is ook zo,” vertelt Martien. De kasteelheer klapt uitgebreid uit de school over hun eerste ontmoeting, die hem het bloed deed koken.

,,Die deden ooit een kleine opname bij Van Roon . Ze kwamen uit een hele grote auto stappen met zo’n heel klein hondje. Ik stond ze op te wachten bij de deur. En een van die twee zei gelijk: ‘Hallo, jongeman, kun jij even water halen voor dat hondje?’ Dan ben ik gelijk klaar met die lui.”

Arrogant

Ook de tweede ontmoeting tussen Martien en het stel was niet denderend gezellig. Het zit Martien nog erg hoog. ,,Die kwam ik later ook tegen bij de Ring. Arrogant! Toch een bepaalde blik waarmee ze je aankijken. Ik ben blij dat ze weg zijn bij SBS. Ga maar lekker naar Peter van der Vorst.”

Arrogant gedrag is de laatste tijd onlosmakelijk verbonden met Rogier. Het gedrag loopt zo de spuigaten uit dat zelfs zijn echtgenoot Frank aan de bel trok. Hiermee legde hij een bom onder hun huwelijk.

LEES OOK:

Huwelijkscrisis Frank en Rogier niet voorbij: ‘Dit is de druppel’

Ex

Ook gaan er geruchten dat Rogier en Martien verstrikt zijn in een liefdesdrama. Eerder werd bekend dat Martien stapelverliefd was op Frank Vleut, een oude vriend waarmee hij naar Frankrijk vertrok. Aan Story vertelde Frank dat de liefde zó ver ging dat het een obsessie begon te worden.

,,Hij sliep op mijn matras, zodat hij me kon ruiken,” vertelde Frank aan het weekblad. Uiteindelijk is hun vriendschap gestrand doordat Martien’s obsessie niet verminderde. ,,We kregen ruzie omdat Martien verliefd was op mij, maar ik niet op hem. Martien was geobsedeerd door mij.”

De man op wie Martien stapelverliefd was blijkt wél bevriend te zijn met Rogier Smit. Kreeg Rogier wel de aandacht van Frank waar Martien zo naar hunkerde, en is dat de échte oorzaak van de ruzie?

LEES OOK:

Martien’s ex: ‘Boek staat vol LEUGENS’

Meer DenD