‘Harry naar kroning Charles ZONDER Meghan’

Harry alleen naar kroning
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel prins Harry en Meghan Markle nog niet hebben gedeeld of ze van plan zijn de kroning van koning Charles bij te wonen, gaan er geruchten rond dat Harry dat wél van plan is. Maar dan wel zonder Meghan…

De formele kroning van Charles zal plaatsvinden op 6 mei in Westminster Abbey. De volgende dag, zondag 7 mei, zal er bij Windsor Castle een groot concert en een lichtshow te zien zijn. Sinds de kroning is aangekondigd gaan er geruchten rond dat prins Harry niet aanwezig zal zijn.

Gesprek

De relatie tussen Harry en de rest van de familie stond al op gespannen voet, maar dat is alleen maar erger geworden sinds zijn boek Spare is uitgekomen. Harry vertelt in het boek uitgebreid over zijn familie, iets wat zij absoluut niet kunnen waarderen. Eerder deze maand gaf Harry in een interview met ITV aan dat hij nog niet weet of hij naar Londen zal komen. Hij wil eerst een gesprek met Charles en William.

Mist Harry verjaardag Archie?

Volgens geruchten heeft Harry zijn keuze inmiddels gemaakt. Bronnen melden aan Express dat de prins zónder Meghan aanwezig zal zijn. Harry zou tijdens het kroningsweekend in slechts twee dagen tijd naar Groot-Brittannië vliegen en weer terug. Meghan zou thuisblijven met hun twee kinderen Archie en Lilibet. Toch bestaan er ook twijfels over deze theorie; het zou namelijk betekenen dat Harry de verjaardag van Archie mist, die op 6 mei vier kaarsjes mag uitblazen.

Tags

HARRY EN MEGHANKONING CHARLESKRONINGMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck