Harry stuurde zijn gesigneerde boeken naar koninklijke familie: “Om zijn kant van het verhaal te begrijpen”

Harry wilde dat zijn familie zijn verhaal las
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

In een video op YouTube zegt Brits-koningshuiskenner Neil Sean dat prins Harry zijn eigen boek Spare gesigneerd en wel naar de Britse koninklijke familie heeft opgestuurd. Gericht aan de mensen waarvan hij vond dat ze zijn kant van het verhaal moesten te begrijpen.

Spare

Begin deze maand heeft prins harry zijn boek Spare uitgebracht. Het boek is veel omstreden: er zijn gebeurtenissen aan het licht gekomen die het Britse koningshuis liever geheim had willen houden. Een gevecht tussen de twee broers, drugsgebruik van Harry en zelfs zijn ontmaagding bleven niet onbesproken. 

Aandacht

Volgens Brits-koningshuis-kenner en koningshuis-liefhebber Neil Sean, hebben Harry en Meghan ondanks alle media-aandacht van de afgelopen tijd nog steeds niet hun doel bereikt. “Met die eindeloze interviews over zijn boek Spare wil voormalig prins, Harry, alleen maar aandacht.” Volgens Sean gaan de Britse royals niet reageren op het uitgebrachte boek. “Dat wordt gezien als gratis publiciteit. Want laten we niet vergeten dat het boek alleen maar een poging is om geld te verdienen, zo simpel is het”, aldus Sean.

Gepersonaliseerde exemplaren

“Maar nu gaat Harry zelfs nog een stap verder. Volgens betrouwbare bronnen heeft hij nu gepersonaliseerde exemplaren van zijn boek naar het Britse koningshuis opgestuurd. Gericht aan de relevante mensen waarvan hij vindt dat ze de tijd moeten nemen om zijn kant van het verhaal te lezen en begrijpen.”

Eerder zei Harry ook dat hij hoopte dat zijn Britse familie de tijd zou nemen om de documentaire Harry & Meghan op Netflix te bekijken. “Natuurlijk zoekt Harry aandacht. Toen dat niet werkte benadrukte hij dat hij de Britse media probeerde te hervormen om het Britste koningshuis te beschermen.”

Geen interesse

Volgens een belangrijke bron van binnen de paleismuren heeft de koninklijke familie ondanks de gepersonaliseerde versie van het boek Spare, geen interesse om het te lezen. “Ze kennen het verhaal, en ze kennen de waarheid”, aldus Brits-koningshuiskenner Neil Sean.

Tags

BRITS KONINGSHUISHARRYMEGHANSPARE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie