Harry wilde dat Archie zou opgroeien in de jungle

Harry wil jungle kind maken van Archie
Door: Charlotte Wijnen
08-11-2022

Prins Harry wilde dat zijn driejarige zoontje Archie in de jungle van Afrika op zou groeien. Hoewel Meghan blij is dat ze in Californië wonen, had Harry graag in de natuur willen leven zodat zijn kinderen op blote voeten buiten konden lopen.

Meghan is gelukkig in Californië, maar Harry was liever naar een ander continent verhuisd. Jane Goodall, een goede vriendin van Harry, heeft in gesprek met Daily Mail onthuld dat hij wilde dat Archie opgroeide in de natuur van Afrika.

Plannen opgesteld

In 2019 maakte de Sunday Times al bekend dat er plannen waren opgesteld om Harry en Meghan een belangrijke internationale baan te geven, waardoor ze na de geboorte van Archie naar het buitenland hadden kunnen verhuizen.

De adviseurs van prins Harry zouden werken aan een baan voor het paar, waarschijnlijk in Afrika, gecombineerd met liefdadigheidswerk. Maar het plan werd nooit uitgevoerd en Harry en Meghan verhuisden uiteindelijk naar Amerika.

Opgroeien in Afrika

Volgens natuuronderzoeker Jane Goodall, die wordt beschouwd als ’s werelds belangrijkste expert op het gebied van chimpansees, was het de droom van Harry om Archie te zien opgroeien tussen de Afrikaanse kinderen, waar hij op blote voeten door de natuur had kunnen rennen.

Harry heeft een grote liefde voor Afrika en is er vaak geweest. Zijn ex-vriendin Chelsy Davy komt uit Zimbabwe en samen met prins Seeiso van Lesotho heeft hij een liefdadigheidsinstelling opgericht om Afrikaanse weeskinderen te helpen. Ook Meghan voelt affiniteit met Afrika en vertelde vorige maand in haar podcast dat haar voorouders 43 procent Nigeriaans waren.

Meer DenD