Harry’s studievrienden vonden Meghan verschrikkelijk

studievrienden Harry keurden Meghan af
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kort nadat hun relatie werd onthuld, nodigde Harry Meghan uit voor een diner met zestien studievrienden. De mannen keken enorm naar het moment uit om Meghan te ontmoeten, maar werden meteen teleurgesteld. ,,Ze gedroeg zich meteen als een prinses. Harry moet gek zijn”, reageerden de vrienden.

Auteur Tom Bower laat niets onbesproken in zijn boek ‘Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors’. Zo beschrijft hij in het boek hoe de eerste ontmoeting tussen Meghan en de vrienden van Harry was, en die verliep allesbehalve vlekkeloos…

Meghan klaagde en gedroeg zich als ‘prinses’

De hechte vriendengroep keek uit naar de ontmoeting met Meghan, maar werden al snel teleurgesteld. Meghan klaagde niet alleen over het eten, maar gedroeg zich ook als een ‘prinses’ en weigerde in contact te komen met Harry’s vrienden.

‘Harry moet gek zijn!’

Harry keek uit naar de eindeloze gesprekken die hij altijd met zijn vrienden voerde en kon dan ook niet wachten tot Meghan onderdeel daarvan kon zijn. Maar in plaats van mee te lachen met alle grappen, daagde Meghan zonder aarzeling elke studievriend uit die iets had gezegd wat in strijd was met haar normen en waarden.

De ontmoeting was een grote domper. Toen de vrienden na de ontmoeting terugkeerden naar huis, zouden ze achter Harry zijn rug om hebben gesproken over Meghan. ,,Harry moet gek zijn!”, zou één van zijn vrienden gezegd hebben.

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie